Goochelvoorstelling

Al rond zijn 10e jaar had Nick het goochelen in zijn vingers. Zijn eerste aangeleerde truc vertoont hij nu, als professioneel magician, nog steeds met veel plezier en met groot succes. Het allerbelangrijkste voor Nick is dat het publiek zich goed vermaakt. De vingervlugge en verbazingwekkende trucs zijn natuurlijk leuk en heel belangrijk, maar het gaat vooral ook om het hele spektakel rondom de acts. Nick besteed daarom ook veel aandacht aan de presentatie, de interactie met het publiek en alles wat daar nog meer bij komt kijken.

De voorstellingen van Nick  zit vol met magische acts, komische slapstick, entertainment en daverende acties!

 

Mogelijke voorstellingen:

"Nick Draait Door!"

Geniet mee van deze up-tempo goochelvoorstelling vol interactie, humor en magie. Zelf het publiek helpt mee tijdens deze voorstelling.

Geschikt tot 35 personen.

"Nick zet de boel op stelten!"

Een goochelvoorstelling waar Nick zich voordoet als de grote goochelaar van de Wereld. Op een hilarische manier zal Nick een kopje kleiner gemaakt worden.

Geschikt vanaf 35 personen.

"Voel je jong met Nick de Jong"

Met herkenbare muziek van vroeger komt het publiek de zaal in. Na deze deze voorstelling zal het publiek zich jonger voelen.

Geschikt voor Senioren.

Tijdsduur: 60 minuten.
Geschikt voor: De hele familie.
Groep: In overleg.
Geluid & Decor: Uitgevoerd met een BOSE geluidsset: 650 watt vermogen. Voor gebruik in zalen tot 350 personen. Het geluid wordt egaal verspreid,  zodat het achterin even goed te horen is als voorin. Verder neemt Nick zijn eigen decor mee.

Kijk ook eens naar:

Tafelgoochelaar
Podium Act
Kinderfeestjes
Straat Goochelaar